nedjelja, 4. rujna 2016.

Deep Web (Hitman-Šakal)

Deep Web - (Hitman-Šakal)



Uznemiravajuće činjenice o Deep Web-u.Mjesto gdje ubice,dileri droge i oružija i mnogo drugih borave i komuniciraju.

Šta je to DeepWeb?

Recimo da Internet možemo podjelit na 2 djela.
1 dio je dio koji svi normalni korisnici mogu pristupiti.To je takozvani površinski dio interneta.Ovdje vidite samo ono što vam vlada odobrava(naravno nailazite na neke loše sadržaja,te da to policija riješava bez poteškoća)
2 dio je dio koji samo kriminalci,hackeri,policija i vlada pristuplja.Za normalne korisnike ovo nije mjesto!Ovo je umobolno i pored tog ima nešto i interesatno od čega možete imati koristi!Ma da je većina loša!(Ovdje je veoma teško policiji da ih uprati i pronađu i da ih zaustavi u tom kriminalu!)


Šta možete očekivati na Deep Web?

-Veoma velik broj Hitman(Šakala) su dostupni da se unajme na "DeepWeb"-u
-Način uplačivanja,to jest kupovina i prodaja se vrši preko novca zvanog BitCoin
-Raznolikih droga,naoružanja...pa čak i explozivi!
-Prodaja organa...DA ! Tako je nema na šta nećete naići!OVO JE CRNA STRANA INTERNETA!
-Od umobolnog sadržaja do umobilnih igara!

UPOZORENJE!
OVO MJESTO NIJE ZA NORMALNE KORISNIKE,JER MOŽETE PLATITI GLAVOM!NIPOŠTO NE ULAZITE NA DEEPWEB!
Ovo mjesto samo posjećuju elita,jer ljudi vas mogu ubiti ili vas policija može veoma lahko uhapsiti ako ne koristite vojnički nivo znanja na internetu(U vezi anonimnosti,zaštite itd)!


Sad će te upoznati crnu stranu interneta!


Što se tiče Hitman-a,to jest Šakala.Tu se naručuju ubistva samo što morate ispunjavite njihova dva kriterija.
Jedan od njihovih kriterija je da nemožete naručit ubistvo djeteta mlađeg od 16 godina,pored tog imaju jos 1 kriterij koji kažu da ne smiješ naručit ubistva za top 10 političara na svijetu.
Šta mislite o tome što nemate pravo na naručivanje ubistva na top 10 naj političara?
JEDNOSTAVNO!
Možda su to oni i dozvolili,te to i podržavaju.Djelimično su kreatori tog!?
Pored svega tog oni uvode klađenje,gdje vi kao njihov član možete iznijeti sumu opklade na koji dan će da umre žrtva šakala,gdje najbliži,to jest najprecizniji odgovor dobija opkladu i pare!
Kao što smo već rekli,jedna od razlika između DeepWeb-a i ovog svijeta jesu pare!Koriste se BitCoins.Ne koriste se niti dollars,niti Euro,nego samo BITCOINS(BTC).
Pored što hitmani(Šakali) moraju biti profesionalne ubice,oni također moraju poznavati veoma veoma dobro rad na računaru!
Jedan od njihovih MOTD "Message Of The Day" (Poruka Dana) je = "Ja uvjek radim najbolje na tome da to izgleda kao samoubistvo ili incident".
Još jedan MOTD je = "Najbolje mjesto gdje da stavite svoje probleme jeste u nečijem grobu"!
Cijene za koje oni traže su otprilike od 10,000$ ili 74,036 BTC pa na dalje.
Također ovi Hitmani dobijaju na svoj poseban način misiju koju trebaju izvršit.U poljskoj je pronađen video od tih Hitmana koji su trebali ubiti jednu žrtvu,a video je bio veoma glup za gledat...
Bukvalno rečeno video nije sadržao nikakav govor o ubijanju,sve što je se moglo vidjeti jeste maskirana osoba (maska je imala dug nos) koja rukama pokazuje na određene djelove prozora,a snimak se snimao unutar napuštene zgrade.
Zvuk koji se mogao saslušati nije bio niti najmanje razumno,ali je policija uspjela da dešifruje,te su ustanovili da se radilo o nekom ubistvu.
Osoba koja je pronašla video bio je momak koji je cekao noću bus,da bi stigao do svog stana.Tokom čekanja momak je ustanovio kasetu u kantu za smeće pored klupe,te je pročitao naziv "11B-X-1371" i veoma je bio zainteresovan stim nazivom,te je odlučio ponjeti sebi tu kasetu.
Nakon nekoliko dana,momak je počeo da pokazuje svojim jaranima i u tom trenutku se njegov jaran iz Švedske zainteresovao za tim,te je tragao za rješenjem.
Rješenje je pokušao da pronađe zajedno sa ljudima na forumu za koji je poznavao.
Ovaj video je ujedno počeo da bude popularan!
Pogledajte Video:


Kao što vidite ovo se doista dešava i doista postoji,a sad i znate gdje.Strogo pazite da izbjegavate takve stvari,sigurno ne želite upasti negdje neočekivano i zažaliti što ste uopšte saznali za ovo.

Kratke Info Crte:
-Više a DeepWeb-u možete pročitati na našoj web stranici
-Deep Web se također zove i DARK WEB,ma da neki uzimaju DARK WEB kao crna strana DEEP WEB-a,a DEEP WEB smatraju sve što normalan korisnik nemože pronaći preko google itd.
-Ova osoba na video ima nadimak Doctor Plague
-KOMPLET VIDEO MOŽETE NAĆI OVDJE:
-Neki tvrde da je FBI dešifrovao poruku kako te osobe na video prijete smrću presjednik

Nema komentara:

Objavi komentar