petak, 9. rujna 2016.

Top 3 besplatnih Email servisa

Top 3 besplatnih Email servisa

Besplatni e-mail servisi su nam bila kao glavni način komuniciranja u modernom svetu, što čak I jest.Danas većina nas ima besplatan e-mail servis kao Gmail,Outlook I Yahoo mail.
Ova tri su ostala kao najbolji I najviše korišteni e-mailovi također I najviše korišteni za komuniciranje I slanje e-mailova.Kompleksno je izabrati tek tako neki e-mail, moramo gledati koji šta nudi, kakve mogućnosti ima I slično.
Moramo pronaći kakve mogućnosti imamo kod njih.Te mogućnosti su brzina, sigurnost, anti-spam mogućnost, produktivnost, slobodnog prostora(Storage), aplikacije za mobilne uređaje I mnogo toga.

Koristimo besplatne e-mail servise za mnogo stvari, kao za kompaniju, personalne I privatne stvari, blogiranje I mnogo toga.Sve što je prijateljski e-mail servis, omugućit će ti što lakše da završite vaše e-mail vezane zadatke.



1.OUTLOOK

Outlook.com je najpoznatiji I popularniji besplatni e-mail servis od Microsoft-a.Nedavno je znat kao Hotmail.Outlook vam nudi brz, čist I uredniji izgled tako-zvani Metro izgled od Windows 8-ice.Outlook.com vam nudi najbolju I najjaču zaštitu I sigurnost, jaču nego Gmail.Čak imate I mnogo opcija I stvari da koristite kao:

Microsoft Office Integracija:Microsoft Office je poptuno integriran u Outlook.com tako da možete lahko napraviti I pregeldati vaše office fajlove direktno preko e-maila.
Nudi vam praktično beskonačan limit prostora
Ima anti-spam filtraciju I virus skeniranje
Skype je integriran tačno u Outlook.com
Koristi DMARD za bolju sigurnost
POP3,IMAP I EAS je podržan
Socijalne Medije integracija tako da vam omuguće čavrljanje sa vašim Facebook prijateljima


2.Gmail

Gmail je najviše korišten I najbolji besplatni e-mail servis na svetu.Gmail također spade u mnoge besplatne popularne servise od Google-a.Gmail vam nudi mnogo opcija I mogućnosti za njihove korisnike.Ovaj e-mail servis od velike tehnološke kompanije Google nudi korisnicima što prijateljski izgled I opcije.Mnogi korisnici iz sveta bi predlagali Gmail umesto ostalih e-mail servisa.Ovaj servis vam nudi mnogo jakih stvari kao:

Storage/Prostor:Gmail nudi 15GB besplatnog prostora za njegove korisnike.Ovu opciju možete koristiti da bi pohranili vaše fotke ili šta god želite.Ako ste sa Gmail, nema potrebe da se brinete da li će te ostati bez prostora.
Sigurnost:Pošto je Google skoro najveća tehnološka organizacija, za sigurnost se ne trebate brinuti.Gmail dolazi sa svojim najboljim I najjačim sigurnosnim opcijama.Ove opcije su zaštita od HTTPS, malware-ova I phishing zaštitu I najbolje ima anti-spam zaštitu.
Slanje novca:Gmail ima mogućnost slanja novca.Ova opcija je dostupna sa u nekim državama trenutno.
Mobilne aplikacije:Gmail ima svoje aplikacije dostupne na Android,Windows I iOS.

3.Yahoo Mail

Yahoo je unatoč ostalim popularan web-baziran besplatni e-mail servis.Ovaj e-mail servis je napravljen od Yahoo-a.Kad se prijaviš za Yahoo Mail, dobit ćeš 1TB (1000GB) besplatnog prostora.Yahoo mesendžer je već integriran u Yahoo Mail.Oba POP I IMAP su podržana od ovog e-mail servis.
Ima anti-spam mogućnost što je najbolji od drugih.Također vam nudi SMS slanje poruka.Njegov izgled je nekako sličan kao u Outlook.com.

Dakle, da li ste pročitali I provjerili koji vam više godi?Da li ste našli ono što vam je potrebno, da li volite opcije ili sigurnost?Po nama Outlook je više bolji I sigurnosniji, čak nudi vam više opcija.
Na vama je da izaberete koji vam godi.

Nema komentara:

Objavi komentar