petak, 9. rujna 2016.

Top 10 faktova o vezi Eminema

Top 10 faktova o vezi Eminema



On je dobio Oscara, nagrade Grammy (za brojne kategorije) i oteo krunu za Billboardovoj izvođača desetljeća (2000-2010), te je prodo milijune albuma širom svijeta.

1.Eminem: Žrtva zlostavljanja
Kao dijete, Eminem je toliko bio tučen od nasilnika koji ga je onesvijestio u WC-u u školi i bio je u komi neko vreme. To se često događalo gde je razlog bio za zlostavljanje, Eminem kao beli klinac u gradu u kojem su crnci živjeli većinom.

2.Uzeo riječi iz rečnika
Sada znamo zašto je tako dobar sa stihovima i tekstom! Kao mladi glazbenik inspirisao je ostale, pre nego što je postao velika poznata ličnost, Eminem često bi prolistao kroz stranice rečnika kako bi znao i pisao bolje rime i stihove, što je u tome i uspeo uraditi.Proglašen je za najboljeg stihoklepca na svetu.


3. Zaspao je tijekom svoje pobede za Oscara
Da, kada je Marshall osvojio Oskara za svoju pjesmu "Lose Yourself ', Eminem nije bio tamo da prihvati svoju nagradu u njegovo ime. Umesto toga, beli umetnik je bio u Detroitu doma i drijemao na svom kauču, spavajući.

4. Nije uspevao 9. razred više puta
Ne jednom, ne dvaput, ali točno tri puta ne uspeva da završi deveti razred! Ne, mi ne govorimo o dodjeli pobjedu Eminem. Ne idemo na činjenicu što nije uspeo da završi deveti razred nekoliko puta, već nakon što nije uspeo da zvrši 9. razred, odustao je od srednje škole i napušta je.Možda mu je takva sudbina bila, možda ta škola nije bila za njeg'.

 5. Pesma koja ga je veoma inspirisala
Da, naš omiljeni umetnik ima najdražu inspiraciju (što je ga namamilo da uzme mikrofon i počne svoju karijeru), ta pesma je bila "Reckless" by Ice T. Da Ice-T nije objavio tu pesmu, zamislite svet bez kralja Eminema prosto ne moguće!

6. On je sramežljiva i introvertirana osoba
Iako je javno opušten i ima muda da svakom kaže u lice (čak i uništiti) razne glazbenike s bolesnim i eksplicitnim tekstovima, Eminem u stvarnosti nije slobodna osoba čak slabo i komunicira kako smo mislisli da ga vidimo. Naime, kao dete je prolazio kroz svašta i menao je puno kuća, stanova, škola i tako dalje, što mu je odmagalo u pronalaženju prijatelja gde kasnije ostaje usamljen zahvaljujući selidbama i promjenama bezveznim.

7. On škraba nešto gotovo celo vreme!
Eminem-ov tekst je bio veoma razumljiv, poučan i visoke kvalitete?Ovaj umetnik kad završi sa škrabanjem onda taj škrab uzme i upotrebi ga kasne u pesmi nekoj; doslovno! Čak i nakon što je završio svoj film gdje vodi na filmskom setu u 8 milja, Eminem bi sa zadovoljstvom stavio svoje slušalice na ramena gde svoja slušalica bi upotrebljavao i pisao.Uzmimo primerak za najbolju njegovu pesmu „Lose Yourself“!

8.Dr. Dre nije znao da je on belac
Kad je Dre upoznao Eminema, nije uopšte znao da je belac već dobijao je poruku pa htio da se čuje i nađe s njim.Ovo je znak da rasa nema veze sa vama, bili crni ili belci ili žuti...Ljudi ste.

9.Doziranjem drogom
Umalo da umre veliki umetnik doziranjem se sa drogom u 2006. gde su ga pronašli u kupatilu sav doziran gde su ga hitno odvukli u Hitnu Kliniku!



10.Želja iz detinstva
 Prije nego što je postao reper,Eminemova želja je bila da postane artist za komik članke!

Nema komentara:

Objavi komentar